Klik hier voor meer foto's

Foto:

Iedereen is van harte welkom op onze HELDENLOOP op vrijdag 14 december tussen 15.30 en 18.00 uur. 

Je kan je vooraf inschrijven voor de Heldenloop via onze school of betalen aan de kassa:
* 2 euro per kind
* 4 euro per volwassene
Je mag zoveel toertjes (van 700m) lopen zoals je wil en je mag ook kiezen om welk uur je start. 

Op onze speelplaats zullen er ook koekjes en knutselwerkjes verkocht worden. Dit hebben de kinderen gemaakt en voorbereid in de klas.

De volledige opbrengst van deze heldenloop en koekenbak gaat integraal naar ons goede doel: Het Ventiel. https://www.hetventiel.be/

Alvast bedankt voor de steun en tot dan!!!

  

FotoFoto

Klik hier voor de foto' s van de proclamatie.

Foto:

Foto:

Vandaag was het een speciale dag : KUNSTENDAG, met als thema : Verloren voorwerpen.

De leerlingen werkten via workshops met 20 topartiesten samen uit verschillende disciplines. Iedereen was kunstenaar vandaag. Wat een leuke dag!

Na de workshops gingen de kinderen aan de slag om de tentoonstelling voor te bereiden. Er werden toegangskaartjes, posters, pijlen, ... gemaakt. Er werden speeches geschreven. De kunstwerken werden netjes gezet en opgehangen. Wat een mooie afsluiter van een fantastische dag!

Foto's : klik HIER.

Foto:  Foto:

Foto:  Foto:

Op dinsdag 5 juni houdt Vrije Basisschool Sint-Vincent Deftinge een kunstendag, waarop onze leerlingen zullen samenwerken met topartiesten uit de meest uiteenlopende disciplines, en dit rond het thema “VERLOREN VOORWERPEN”.

 

Vanaf 16u30 tot 18u30 nodigen wij jullie uit aan de overkant van onze school voor een heus toonmoment: een expo met ook performances, lezingen, en nog veel meer.

 

De vernissage (met receptie) wordt geopend door burgemeester Jurgen Soetens.

 

De deelnemende kunstenaars zijn Lisa Bilterijst, Lisa Bracke, Colette Broeckaert, Ode de Kort, Herwig Deweerdt, Anna Geenen, Ineke Gijselinck, Hanna Ravnsborg Hollevoet, Tom Lambeens, Remco Roes, Lieve Simoens, Carla Swerts, Inge van den Kroonenberg, Vincent Van Meenen, Eva Vermeiren, Martha Verschaffel, Lukas Verstraete.

 

Komt dat zien!

 

Vriendelijke groet, 

het schoolteam en Arne De Winde (organisator van het kunstproject).

 

Foto