Maak jullie klaar!!!

 

Nog even en het startschot wordt gegeven.

De kinderen, de leerkrachten en ouders zijn volop in de weer.

Foto

Foto

Meer foto' vind je hier

Op vrijdag 14 december, dag van de Heldenloop, wordt de parking van de school afgesloten.

Gelieve de parkeerplaatsen rond de kerk en de Komalier te gebruiken.

Bedankt!

Vandaag, 6 december op de verjaardag van de sint , hebben we in de voormiddag allerlei activiteiten gedaan rond het thema "Sint".We hebben gezongen, spelletjes gespeeld, toneeltjes opgevoerd,  het sint -zoekspel gespeeld,....Kijk maar of het leuk was. Klik hier en hier

In de namiddag kwam de heilige man op bezoek met 7 Pieten. Er was een hele gekke piet bij. Bedankt Sint en Pieten voor de lekkere snoepjes, de heerlijke koekjes en de leuke geschenkjes, En nu ....spelen maar! Klik hier

 

FotoFoto        

De kinderen van 3A hebben naar aanleiding van de voorleesweek het boek “Sinterklaas en Zwarte Veer “ voorgelezen aan  de kleuters van de 3de kleuterklas. Daarna mochten ze samen  een spelletje spelen of een mooie tekening maken voor de sint die binnenkort op bezoek komt. Klik hier voor foto’s.

Foto Foto

Jammie!! Het is weer tijd voor de PANNENKOEKENACTIE!!!

Deze actie wordt georganiseerd door het oudercomité en de opbrengst gaat naar het opsmukken van de speelplaats (parking).
Wij bieden jullie aan:VERSE pannenkoeken, vacuüm verpakt in pakjes van 1 kg (12 stuks).

Voor 1 pak betaal je maar 6 euro(!). Gelieve het geld gepast mee te brengen naar school. Bestellen kan tot dinsdag 13 november 2018. 

Alvast bedankt voor de steun!! 

De lekkere pannenkoeken komen van Dries Pannenkoeken

Foto