Het is heel belangrijk om de maal- en deeltafels te blijven oefenen. Dus zijn we ze gaan oefenen op de computer. Er zijn daar een heleboel spelletjes om de tafels op een andere manier in te oefenen.

Foto's.

Foto:  Foto:

We hebben ook hele leuke dingen gedaan in de kunstacademie te Geraardsbergen.

Kijk maar naar deze foto's.

Meer info op kunstacademie.geraardsbergen.be !

Foto:  Foto:

Vandaag zijn we gaan sporten in de Zandloper te Lierde. Het was een hele fijne en sportieve dag ! We gingen moe, maar voldaan naar huis.

Bedankt aan de ouders/grootouders die wilden voeren !!!

Foto's 2B.

Foto's 1A

Foto's 2 A 

Foto:

Foto:

Vrijdag zijn we met de bus vertrokken naar Gent voor een dag vol plezier. In de voormiddag gingen we naar het Vredeshuis. Daar heeft het tweede leerjaar kennisgemaakt met Losbol. Deze jongen is erg verstrooid en doet wel eens verkeerde dingen. Wij hielpen Losbol om beter te leren omspringen met afval, water en energie. We leerden ook heel wat dingen bij en mochten allerlei dingen doen. De derde kleuterklas is de schatkamer van Kundabuffi gaan ontdekken. Wat een schatten hebben ze daar mogen bekijken en beluisteren. 
In de namiddag zijn we naar het MIAT-museum gegaan. We hebben daar zoveel dingen gedaan met onze handen. De derde kleuterklas heeft de wereld van het drukken leren kennen. Het tweede leerjaar heeft een workshop met vilten of spinnen en weven gedaan. Wat een plezier, we mochten zoveel dingen doen.

Foto's : workshop 'spinnen en weven'.

Foto's 3KO

Foto's 2LO

Foto:

Foto:

Tafels oefenen kan je ook via een liedje. Op 'youtube' vind je allerlei tafelliedjes. Klik op de tafels om die liedjes te ontdekken. Zingen maar !!

Tafel van 1.

Tafel van 2.

Tafel van 3.

Tafel van 4.

Tafel van 5.

Tafel van 10.