In de  maand maart leert meneertje HOU VAST ons dat samenwerken veel leuker is dan alleen werken en dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Wij hebben dit uitgetest door een tekening te maken op de speelplaats. En ja het zonnetje was er ook bij. Klik hier en zie ons plezier! 

Foto Foto

 

 

De kinderen van het derde leerjaar A hebben kennisgemaakt met Ben de Bever.

Ben gaat ons de volgende maanden alles leren over onze tanden: hoe we ze best poetsen, hoe dikwijls we naar de tandarts moeten, wat we wel of niet mogen snoepen,…

We kregen alvast allemaal een tandenborstel en een  beker om elke dag flink te poetsen.

 

Foto 

Het 3de leerjaar verzorgde vandaag de adventsviering. De kinderen beeldden het kerstverhaal uit en zongen mooie kerstliedjes. Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Klik hier voor foto's.

 

Foto

De kinderen van 3A hebben naar aanleiding van de voorleesweek het boek “Sinterklaas en Zwarte Veer “ voorgelezen aan  de kleuters van de 3de kleuterklas. Daarna mochten ze samen  een spelletje spelen of een mooie tekening maken voor de sint die donderdag  op bezoek komt. Klik hier voor foto’s.

Foto:

Vandaag leerden we in de klas over de vele soorten brood. Volkorenbrood, "bruin brood"  is veel gezonder en... nog lekker ook. We proefden van de vele soorten brood die onze klasgenootjes meebrachten. De juf zorgde voor rozijnenbrood, suikerbrood en ....lekker chocoladebrood.  Kijk hier maar!!

 

Foto: